Noutati Manastirea Lacul Frumos – interviu 27 August 2016

varsanufie cu catolici

Prezentam o discutie ce a avut loc sambata 27 August la Manastirea Lacul Frumos .
Staretul Grigorie, parintii marturisitori au fost vizitati de catre parintele Matei Vulcanescu.

Partea 1

Partea 2

Partea 3

Partea 4

Partea 5

5 Comments

 1. Dumnezeu sa va dea credinta si putere mai departe si sa reusiti sa trageti si mai multi preoti ,calugari si mireni din aceasta erezie ,,sunt multi preoti in bucuresti care tac de frica ca isi pierd locul de munca,,sunt multi preoti care doar isi fac lucrul ca si cum ar fi angajat,,nu lucreaza pentru Hristos ,doar pentru salariu si stima pe care o au preotii.
  Va multumesc ca existati si ma rog ca Dumnezeu sa ne deschida mintea tuturor sa vedem ce se intampla si unde duce tacerea si nepasarea.

 2. P.Matei, oare este suficienta recunoasterea sinodului din Creta, drept intalnire presinodala de catre un Sinod BOR din octombrie, ca sa se reia pomennirea ? In nici un caz. Trebuie ca acest Sinod BOR sa dea anatemei ecumenismul, CMB-ul si celelalte. Nu amagiti acesti Parinti nevinovati cu insinuarea reluarii pomenirii, pentru ca P.Justin a spus-o foarte clar despre arhiereii ecumenisti : ” Din astia nu mai poti face oameni !!! ” Asadar, gata cu ei. Au facut destule sinoade, ne-au amagit destul si sunt vicleni-vicleni-vicleni. Nu le mai luati apararea nici lui Varsanufie si nici unuia, pentru ca sint eretici vaditi ecumenisti. Solutia este una singura : INTRERUPEREA POMENIRII SI A ORICAROR LEGATURI CU EI, PANA VOM PUNE ALTII IN LOCUL LOR, ORTODOCSI, ALESI DE CREDINCIOSI, DE BISERICA, IAR NU DE CASTA LOR DE MASONI BLESTEMATI.

 3. Doamne fereste sa mai traga preoti dupa ei! Sa nu fie!
  “Monahule” Teodot, bre, tu de cine apartii frate, ce manastire, ce episcop, ce Biserica, ce tara, ce obste…?
  Nu mai amagiti pe acesti preoti sa intrerupa pomenirea ca singuri se scot din Biserica.
  “Monahul” nu mai e in Biserica si vrea sa traga cat mai multi dupa el. Si daca nu poate sa-i traga… ii impinge!
  Stati cuminti, fratilor!

 4. Parintele Macarie, parintele Grigorie sunt mai putin vinovati, vinovati sunt cei prin care a “venit sminteala” la acestia mici. Parintele Macarie, de exemplu, poate, isi “va veni in fire” si se va pocai, sau va alege sa se duca intr-una din bisericile “marturisitoare”, in BORu (de pilda). Unul ca Teodot ce poate sa faca…?

  • Fratilor,
   Aici nu este Numai vorba de erezie ca boala este si vorba de identitatea noastra. Daca I-ai luat omului credinta si identitatea l-ai Ucis complet.Suntem noi Ortodocsi ? Pai asta Vrem sa ramanem. Veniti cu bajbaieli in credinta, noi nu te recunoastem ca al nostru. Nu stim Limba duplicitara .Noi suntem si ramanem asa cum ne invata sfintii Parinti. ” Mai Bine o biserica impartita decat una ratacita ” Suntem toti ortodocsi , pai sa luptam ca unul sa ne pastram credinta si identitatea. Nu e timp de balacareli cine esti tu… Monohull X or Parinte X or Y . Esti ortodox? Actioneaza ca un Orthodox: pazeste credinta nu falsa unit ate…Daca nu esti orthodox , nu este treaba ta in aceste Discutii ca nu stii ce Zici….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*