Manastirea Lacul Frumos : staretul Sebastian Mihalcea sparge usile si ferestrele

 

Astazi 4 martie 2017 staretul tortionar Sebastian Mihalcea dupa ce acum cateva luni a inchis cu cheia trapeza si baia de la manastire, de aceasta data a spart usile si geamurile la chilii lasandu-i pe monahi sa locuiasca in conditii improprii. In Romania anului 2017 monahii care nu vor sa participe la erezia ecumenista sunt fortati sa stea in chilii fara usi si fara geamuri. Nu mai luam in considerare faptul ca staretul a comis infractiunea de distrugere si tulburare de locuinta, deoarece monahii locuiesc in mod legal acolo . Pretexteaza ca se fac modernizari in chilii. Dupa cum se observa mai jos usa de la holul chiliilor este deja ‘modernizata’ adica are geam termopan si profil PVC. Cu toate acestea staretul Sebastian Mihalcea o ‘modernizeaza ‘ cu ajutorul unei bormasini dupa care o indeparteaza complet lasand holul chiliilor monahilor fara usa si geamuri.  Dar acestea sunt noile ‘harisme’ ale staretilor si ierarhilor ecumenisti din 2017 .

Dupa cum se observa in poza de mai sus staretul cel mandru de masina lui cu numere de Spania, Skoda Superb, nu se da in laturi sa-i prigoneasca pe monahii marturisitori de la Lacul Frumos

Mai jos staretul Sebastian si un prepus folosesc bormasina ca sa intre in chiliile monahilor , fortand intrarea de la hol . Se vede ca usa are geam termopan deci este modernizata.

Staretul spargand usa de la chiliile monahilor .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Staretul plecand apoi cu usa unei chilii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Staretul luand ferestrele chiliilor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum arata chiliile in urma devastarii de catre staret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 Comments

 1. …sa vedem acelasi lucru facut la parintii Casian si Misail,ce au slujit cu papistasii.Ce are sa faca parintele Sebastian curand,cand dupa sinaxa panortodoxa din Grecia vor fi toti ecumenistii dati anatema si rusinati,oare le va pune metanie si usile la loc???…Oare ei chiar ne cred prosti si lasi?Daca s-a tacut pana acum sperand ca in perioada postului se vor pocai ecumenistii,dupa saptamana luminata vom refuza sa mai mergem unde sunt pomeniti episcopii Varsanufie si Emilian si cei asemenea lor,care nu considera lucru grav calcarea multor canoane de catre ei, exarhii lor si altii,fie ca se numesc protopopi,profesori de teologie,ieromonahi sau preoti…, ci intreruperea pomenirii facuta dupa canoane a parintilor de la Lacul Frumos si a altora.Mare e rabdarea Ta Doamne!!!Am stat atatia ani in manastiri incredintandu-ne mantuirea la oameni ce au ortodoxia si canoanele doar pe buze si pentru unii,in rest ascultare de ecumenisti… ecumenistilor nu pastori ci lupi sunteti,ne-am incredintat cu toata inima sufletele voua si ne-am rugat atatia ani pentru mantuirea voastra,V-AM IUBIT SINCER SI V-AM PRIMIT CU DRAGOSTE DE FIECARE DATA,PUNANDU-VA LA MASA SI LUAND BINECUVANTARE DE LA VOI…TOTUSI NE-ATI INSELAT SI INCA CONTINUATI,,,CE??? NE VRETI ECUMENISTI???PAI CE???…NU TREBUIE TEOLOGIE MULTA CI DOAR BUNUL SIMT SA VEDEM CA ECUMENISMUL E NEBUNIE SI EREZIE…ATATIA BANI CHELTUITI DIN VISTERIA LUI HRISTOS PENTRU SCOLILE VOASTRE SI ACUM CU HRISTOS PE BUZE TOATA ZIUA IL SFIDATI SI BATJOCORITI ???CUM SA MA ROG CU UNII CE NU CRED IN ACEEASI PREASFANTA TREIME CA SI NOI,NU O RECUNOSC PE MAICA DOMNULUI DECAT CA O FEMEIE OARECARE???!!!,NU VA E RUSINE DE MAMELE VOASTRE???!!!…voi nu rabdati ocara mamelor ce v-au nascut,DAR CUM PUTETI SA AVETI DRAGOSTE ADEVARATA SI SA-I NUMITI CRESTINI SI FRATI PE CE-I CE NU O CINSTESC CUM SE CUVINE PE PURUREA FECIOARA MARIA,ICOANELE EI PREASFINTE SI ALE SFINTILOR NUMINDU-LE “CHIPURI CIOPLITE SI IDOLI”!!!???NU ZICE CANTAREA PARACLISULUI…”SA SE INCHIDA GURA CELOR CE NU TE CINSTESC DUPA CUVIINTA”..si “BLESTEMATI SUNT CEI CE NU TI SE INCHINA TIE DUPA DATORIE CA UNEIA PREASFINTE NASCATOARE DE DUMNEZEU”… va mai lasam pana la sinaxa din Grecia,POATE VA REVENITI DIN AMAGIRE SI MARTURISITI ADEVARUL,POATE VA ADUCETI AMINTE CA NE LUAM DUPA CANOANE SCRISE DE SFINTI NU DUPA APUCATURILE UNORA…PS…Sebastian va veni si la chiliile de la manastirea noastra,caci sunt toate renovate???…RUSINE…

 2. Fraților pestele de la cap de impute așa șefi ( danutz din București, respectiv Irineu de la Craiova), așa subalternii (clanul varsanufie de la Vâlcea)

 3. Doamne,tocmai ce ne spunea Parintele nostru Gregorie ieri asta s-a si intamplat.Aghiotantii astia ai lui Varsanufie chiar nu mai au Limite deloc…

  Dumnezeu sa-i tina sanatosi pe Parintii nostrii marturisitori!

 4. Harul Duhului Sfant lucreaza prin fetele bisericesti chiar atei si eretici(care pot fi si din nestiinta,cum au fost si unii Sfinti care s-au indreptat),pana la antemizarea lor de un Sinod Bisericesc dovada stau multi Sfinti Parinti care au fost hirotoniti de episcopi eretici:
  “Sfântul Chiril al Ierusalimului nu s-a molipsit, cu toate că a primit hirotonia întru episcop de la mitropolitul Acachie al Cezareii, care era arian declarat (şi, mai mult decât atât, conducător al unei facţiuni ariene), dar încă se afla în Biserică. Şi Sfântul Anatolie a fost hirotonit episcop (şi încă patriarh al Constantinopolului) de către Dioscor, patriarhul Alexandriei, care era monofizit şi mare apărător al ereziarhului Eutihie. Şi aceasta înainte de a fi osândit de Sinodul IV ecumenic.Aşadar,dacă nu s-a molipsit hirotonia săvârşită de episcopi, care propovăduiau învăţături eretice, dar care nu erau condamnaţi încă de sinod, ci erau în Biserică, cu atât mai mult nu se molipseşte prin pomenirea acestora şi nici prin împărtăşirea cu persoanele care din iconomie îi suferă pe aceia şi îi pomenesc.”
  Indepartati lumea de la rugaciune la biserica,lume care oricum se ducea rar si rugaciunea la fel de rar,acum ce vor face?!se vor “ruga” pe facebook si se vor uita la filme acasa ca saccsiv…

  • Asta e comentariul tau sablon la toate articolele ? Nu e chiar asa intelept scris, precum ti se pare.
   Cum sa lucreze harul prin atei si eretici, tu gandesti ce scrii ?
   Asemenea teologeala harica ti se trage de la Origen probabil si de la ateul analistic Cristian Tudor Popescu… La cum se hirotonesc preotii acum, nu m-as mira sa-l vad si pe Popescu popit peste noapte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*