Papa se vrea invitat in Romania?

profetul-mincinos

 

Papa Francisc va vizita România! Primarul general al Capitalei se pregătește pentru un eveniment istoric pentru țara noastră. Gabriela Firea vrea ca Papa Francisc să ajungă la București, lucru extrem de important pentru România.

Edilul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, unde a postat o imagine de la întâlnirea cu Nuntiul Apostolic – reprezentantul Suveranului Pontif în România – Excelenţa Sa Monseniorul Miguel Maury Buendia.

“Am primit cu onoare vizita Nuntiului Apostolic – reprezentantul Suveranului Pontif in Romania – Excelenta Sa Monseniorul Miguel Maury Buendia. Se fac pasi, in aceasta perioada, pentru vizita Suveranului Pontif la Bucuresti – un eveniment istoric”, a scris Gabriela Firea.

Sursa : http://www.stiripesurse.ro/gabriela-firea-anun-a-vizita-papei-francisc-la-bucure-ti_1158595.html

 

2 Comments

  1. Să învieze Dumnezeu, și să se risipească vrăjmașii Lui, și să fugă de la Fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară cum piere fumul, cum se topește ceara de fața focului, așa să piară dracii de la fața celor ce iubesc pe Dumnezeu, și se însemnează cu semnul Sfintei Cruci, și zic cu veselie: Bucură-te, Preacinstită și de viață făcătoare Sfântă Cruce a Domnului, care gonești dracii, cu puterea Celui ce S’a răstignit pe tine, a Domnului Dumnezeului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, și S’a pogorît la iad, și a călcat puterea diavolului, și te-a dăruit nouă pe tine, Cinstită Sfântă Crucea Sa, spre gonirea atotpizmașului. O, Preacinstită și de viață făcătoare Sfântă Cruce a Domnului, ajută-ne cu Preasfânta Doamnă Fecioară de Dumnezeu Născătoare, și cu toți sfinții în veci, Amin.

  2. Rostirea anatemelor la Biserica Panagia Odighitria din Pireu, 2016:

    “Celor care predica si invata panerezia ecumenista, inter-crestina si inter-religioasa, ANATEMA … Consiliului Mondial al Bisericilor, ANATEMA … celor ce participa la rugaciunile in comun, numindu-i pe eretici “frati intru Hristos”, ANATEMA … celor care spun ca exista Sfinte Taine in afara Bisericii Ortodoxe, ANATEMA …”

    Integral la sursa: https://miscareapentruaparareaortodoxiei.wordpress.com/2016/06/13/istoria-ecumenismului-in-romania-2/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*