Stareta Ecaterina Taman de la Manastirea Podul Bulgarului prigoneste maicile manastirii

In numele unei ascultari dracesti ,stareta Ecaterina Taman de la Manastirea Podul Bulgarului alunga maicile din manastire pentru ca acestea nu vor sa fie partase la erezia ecumenista promovata de iearhii BOR.

Acestea au refuzat sa participe la slujbele unde este pomenit ierarhul locului – care in loc sa apere adevarul precum a jurat la hirotonire prefera sa tina de scaun- la data de 8 ianuarie 2017 au plecat preferand sa nu fie tradatoare de Hristos. Au renuntat la statutul de maici si bine au facut. In urma lor , a ramas o stareta care considera ca se va mantui daca face ascultare de ierarhii eretici .

O intrebam pe Ecaterina Taman : stii cum au procedat Sfintii Parinti in situatii similare? Ce au facut acestia si care sunt canoanele Bisericii Ortodoxe cu privire la erezii?

In aceste vremuri cine vrea sa aiba sansa de mantuire trebuie sa se ingradeasca de cei care pomenesc la Sfanta Liturghie pe tradatorii de Hristos . Pana in acest moment niciun ierarh BOR nu a luat atitudine impotriva sinodului talharesc ce s-a desfasurat anul trecut in Creta unde au fost adoptate erezii.

Mai jos publicam scrisoarea :

Preacuvioasei Maici Ecaterina Taman

Subsemnatele , vietuitoare in obstea manastirii “Sfanta Treime ” – Podul Bulgarului din judetul Buzau , in urma consfatuirii de obste din 28 decembrie 2016 , cu suflet indurerat va aducem la cunostinta ca din motive de constiinta si pentru ingradirea de erezie nu putem reincepe participarea la slujbele unde sunt pomeniti ierarhi care au luat parte la sinodul din Creta si ierarhi care au aprobat prin luare de cunostinta in cadrul sesiunii Sfantului Sinod BOR.

03 ianuarie 2017

Monahia Antonia Coman

Monahia Teodora Macreanu


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*