Scrisoarea unor credincioși către Mitropolitul Serafim Joantă

Meditativer Abendgottesdienst mit dem neuen Gebetbuch „Laudate omnes gentes" Bischof Dr. Gerhard Feige, Magdeburg Metropolit Dr. Serafim Joanta, rumänisch-orth. Kirche, Nürnberg Landesbischöfin Dr. Margot Käßmann, Ratsvorsitzende Ev. Kirche in Deutschland, Hannover Dr. Olav Fykse Tveit, Generalsekretär Ökumenischer Rat der Kirchen, Genf/Schweiz Colin Williams, Generalsekretär Konferenz Europäischer Kirchen, Genf/Schweiz Musik: Fritz Baltruweit, Pastor und Liedermacher, Hildesheim Jugendchor St. Ludwig, München Konstanze Kuß (Harfe), Hannover Studiogruppe Baltruweit, Hannover Gestaltung: Arbeitskreis Ökumenische Spiritualität, Hildesheim Halle A4 (Süd), Messegelände
 Inaltpreasfintite Mitropolit Serafim
           Știindu-vă inima bună și blândețea sufletului, am ezitat să vă scriem iarăși, și din dorința de a nu vă întrista, însă a biruit mila și nădejdea că lacrimile  și mâhnirea noastră s-ar putea transforma în bucurie, dacă cele cuprinse mai jos vă vor fi de folos. Aceasta pe de o parte, iar pe de alta, vrem să aducem și la cunostința fraților noștri înfricoșătorul pericol la care se expun prin acceptarea urmărilor ce decurg din propovăduirea în Biserică, a celei mai mari erezii din toate timpurile: ecumenismul- în cadrul căruia, la Assisi, ați făcut un gest cu totul neortodox -și despre care am aflat recent. Fără indoială, sărutarea mâinii papei de către un arhiereu este sminteală maximă pentru turmă și lovitura de grație dată constiinței ortodoxe.
         Știm că suntem niște netrebnici vrednici de plâns, cu toate acestea vă iubim si vă dorim mântuirea, rugând pe Domnul nostru Iisus Hristos să vă deschidă ochii, spre a reveni la Cale si la cugetul ortodox, de care cu durere o spunem, credem că v-ați înstrăinat începând din anul 1994 – când ati depus jurământul focolar.
         Celor ce afirmă, că “nu-i nimic sărutarea mâinii papei” le răspunde dârzul luptător pentru Ortodoxie, Mitropolitul Augustin de Florina, care spune despre acest gest…ascultați și voi fraților !.., că este “cel mai rău din toate relele”!:
          ”…Cine ești tu falsule teolog și falsule preot și falsule episcop din secolul 20, care îmi spui că nu este nimic sărutarea mâinii papei ? Vino aici în față, ca sa discutam clar și pe șleau.
Dacă nu-i nimic, iubitule, să iei radiera pe care o tine diavolul și să deschizi Istoria și să ștergi “isprăvile” papei- dacă poți să le ștergi…Să mergi apoi în biserică și să răstorni icoanele: a Sfântului Atanasie, a Sfântului Ioan Damaschin, a Sfinților Fotie, Ghenadie, Grigorie Palama, Cosma Etolianul, ale tuturor acestor sfinte chipuri, și să le dai foc – dacă vei putea să le dai foc; pentru că toți aceștia s-au luptat împotriva papismului. Și după ce le vei șterge pe toate acestea, să ștergi și sărbătorile  tuturor acestor sfinți. Și după aceea să-mi spui că nu-i nimic sărutarea mâinii papei…” (citiți inegtral vă rugăm, articolul “EPISCOPUL AUGUSTIN KANDIOTUL DESPRE PAPISM”).
        Și cu adevărat, se știe, că de-a lungul veacurilor nimeni nu a păgubit Biserica Domnului, precum papismul prin nesfârșitele sale acțiuni de catolicizare a popoarelor ortodoxe si nu numai, procedând chiar la genocid cu “binecuvântarea” șefului statului Vatican, cum s-a intamplat și in anii 1940-1944 când au fost ucisi 800.000 de sârbi ortodocși, de la copii la bătrâni, întrucât cu toții au refuzat ferm sa treacă la uniatism si să-l aibă ca si cap al bisericii lor pe papa. “Cateheza” intensă a acestuia mai constă in tunurile lui Bukov care au dărâmat sute de biserici si mănăstiri și uciderea a mii și mii de mărturisitori, incendierile, distrugerile, ștreangul, inecarea, roata, biciul, butucii, scoaterea ochilor, smulgerea dinților, tăierea mâinilor și alte nenumărate căzniri bestiale, răpirea averilor, inrobirea, blestematele de cruciade, măcelul monahilor din Sfântul Munte Athos in care au distrus peste 150 de Manastiri (pg 336-337 Strajerii Ortodoxiei), samd.
       De asemenea Sfântul Nectarie în cartea sa “Istoria Schismei…” ne arată adevărata față a papismului pe care o descoperim si in Referatul patriarhului Iustin Moisescu: “Urmările Schismei la români; in istoria uniației, in vietile Sfintilor Mucenici  Români Ardeleni Visarion, Sofronie, Ioan, Moise si Oprea, inchiși zeci de ani la Kufenstein Austria;…
       Dar întrucât astăzi iezuiții folosesc noi mijloace pentru alți Atanasie Anghel care acceptă solda lor, vă rugăm insistent să nu mai urmați acestora, căci, “..Cu profundă întristare N. Iorga scrie despre actul dezbinării, a lui Atanasie Anghel, că în el „se oglindeşte sufletul josnic al unui om fără demnitate şi fără ruşine, al unui arhiereu uitător de toate datoriile şi jurămintele sale, al unui român fără simţ de neamul său… Declaraţia lui din aprilie 1701 e sigur cel mai înjositor act public săvârşit până atunci de vreun vlădică românesc…”
       “Ajutorul” oferit de iezuiți reprezintă in fapt otravă pentru turmă, iar un antidot pentru noi toți reprezintă “Judecata Cerului” scrisă de Sfantul Atanasie din Paros, care explică în amănunt colosala minune din Corfu a Sfântului Ierarh Spiridon și pe care vă rugăm să o citiți.  La aceasta vă indemnăm cu toată inima și pe voi fraților, spre a vă bucura de acest dar dumnezeiesc (care ne arată clar, fără echivoc, fără dubii, că papismul este erezie pierzătoare de suflete), prin care, cu recunoștință, primim curaj spre a cere arhipăstorului să revină la adevăr, asta fiind o dovadă de iubire a sa si a Bisericii. Altfel, plata tăcerii noastre va fi neîndoielnic, pe măsura sfârșitului tragic al teologului Francisc Frangipani, căci suntem asemenea cu acesta care a sfătuit împotriva lui Dumnezeu, iar noi tăcem împotriva Lui, deși avem învățătura transmisă și prin gigantica minune din Kerkira. O altă carte mult folositoare sufletului, care descrie lupta dusă, jertfa si mucenicia suferită de către monahi si mireni in apărarea Dreptei Credințe încă din primele secole, este ”Străjerii Ortodoxiei”, căci  și din aceasta putem înțelege că orice răspuns de îndreptățire a tăcerii noastre va fi zadarnic.
                                        Părinte Mitropolit,

 

            Mult ne-am întristat și suntem  profund dezamăgiți, căci nu putem înțelege gestul decât ca pe unul ce simbolizează unirea și supunerea față de papa, ca pe o acceptare a primatului, infaibilității si a toate rătăcirile latinilor nepocăiți, fapt cu totul străin Bisericii și Sfinților Părinți – dascălii noștri, prietenii și casnicii Stăpânului și Mântuitorului nostru, cărora deși le-ați jurat la hirotonia întru episcop ascultare deplină, acum nu luați în seamă învatătura lor dumnezeiască și ignorați  cu totul  pe  cei care au preferat prigoana și mucenicia prin chinuri și cazne cumplite -uneori împreună cu copiii lor minori-, decât să facă compromisuri în cele ale Credinței. Si ne este teamă de felul cum va fi vădită ortodoxia noastră la preconizata vizită a papei, în România, ca nu cumva să dea năvală clerici și mireni spre a vă urma nefericitul exemplu, așa cum în Italia se întamplă deja- bieții români ortodocsi buimăciți se îmbulzesc la a săruta mâna cardinalilor eretici.
           Nu știați (și credem că nu știați !) că papa insuși se demască pe sine că se închină altui dumnezeu ? Că el susține teoria evoluționistă și Big-Bangul-ul, că declară că: “nu există iad” sau “că nu trebuie să credeți în Dumnezeu pentru a ajunge in Rai”; că acceptă ca sodomiții să formeze cupluri, să infieze copii și să fie preoți samd ?
          Până si politicienii afirmă că: „Dacă te uiți la ce spune, este clar că nu este un om al lui Dumnezeu. Cel puțin, nu al Dumnezeului creștin, nu al Dumnezeului din Biblie”.”…papa este un neo-marxist ce promovează idei periculoase de extremă-stânga în rândul oamenilor vulnerabili și care visează la un guvern mondial de inspirație comunistă.”- Vladimir Putin, august 2017.
         Că este omul altui dumnezeu se vede din însăși dogma papistașă “a infaibilității si  a primatului papal” confirmată si întărită in 1870, după ce unii papi incă din primele secole creștine au susținut-o, așa cum ne arată Sfântul Nectarie. Redăm infiorătoarea dogmă demonică, pentru a intelege cine este papa:
      CONCILIUL  I   VATICAN – 1870 (dogma infailibilității si a primatului papal)      

   
       -Papa Romei
  este om dumnezeiesc și  Dumnezeu omenesc, de aceea nimeni nu-l poate judeca sau condamna ;
       -Papa a dobândit dumnezeiasca stăpânire, care este nelimitată ;

       -Pentru papa sunt posibile pe pământ, exact cele care sunt posibile in cer pentru Dumnezeu,..;   
       -Toate au fost supuse stăpânirii  și voinței papei si nimeni si nimic nu i se poate împotrivi ;

       -Dacă papa a atras cu sine în iad milioane de oameni, nimeni dintre ei nu va avea dreptul să-l întrebe :” sfinte părinte de ce faci aceasta ? ” ;
       -Papa este infailibil precum este și Dumnezeu si are puterea sa facă orice face Dumnezeu ;
       -Papa poate schimba firea lucrurilor, poate face orice din nimic.

         El are puterea de a face din  minciună adevăr, are puterea să facă orice-i este plăcut, chiar împotriva adevărului, in afara adevărului si in ciuda adevărului ;
      -Poate formula obiecții împotriva posturilor si a poruncilor pe care le-au dat ei. (se referă la Sfinții Părinți,n.n.)

       – El are dreptul și puterea să îndrepte Noul Testament, orice consideră necesar.
       – Poate schimba chiar și Tainele care au fost rânduite si instituite de Iisus  Hristos ;
       -El are o astfel de putere în Cer, încât poate proclama sfinți pe oricine vrea dintre cei morți, chiar și împotriva tuturor convingerilor din exterior și în ciuda părerilor cardinalilor si episcopilor care ar cugeta să se împotrivească la aceasta ;
      -Papa are stăpânire asupra Purgatoriului și a Iadului.
      -El este  stăpânul lumii. Cu nelimitata sa putere, el  le săvârșește pe toate potrivit voinței sale si are puterea să săvârșească mai mult decât cunoaștem noi ;
       -Stăpânirea papei nu are măsură nici limită. 
       – Papa este Vicarul lui Dumnezeu și care neagă acest lucru este un amăgitor.
       – Papa este locțiitorul lui Dumnezeu și stăpânește asupra îngerilor buni si răi ;
       -Orice lucru care se săvârșește cu puterea papei este săvârșit de Dumnezeu ;
       -Pe papa nu-l poate judeca nimeni, deoarece s-a spus că cel duhovnicesc le judecă pe toate si nu este judecat de nimeni.
          Puterea si stăpânirea sa se prelungesc asupra celor duhovnicesti, celor pământeâti si celor de dedesubt ;
        -Papa este asemenea lui Hristos, căci in trupul său traiește  Duhul Sfant ;
        -Papa este domnul tuturor și cauza oricărei cauze. 
        -Papa este mirele si capul bisericii universale ;
        -Papa nu se poate înșela si nu poate face vreo greșeală.
        – El este atotputernic căci înăuntrul său există toată plinătatea puterii si stăpânirii ;
        -Papa este mai presus decât Apostolul Pavel, pentru că potrivit cu chemarea sa stă la același nivel cu Apostolul Petru. 
           Din această  pricina poate  sa nu fie de acord cu Epistolele Sfântului Apostol Pavel si să dea porunci potrivnice acelora ;
       -Dacă papa pronunță o hotărâre impotriva judecâții lui Dumnezeu, atunci judecata lui Dumnezeu  va  trebui indreptată si schimbată ;
  (!!!!!!)

       -Papa este lumina adevărului si reflecția lui ;
       -Papa este totul peste toate si pe toate le poate.
    ( sursa:”Dictatura pseudo-stiintei”-Satu Mare-2010- prof.Ioan Vladuca)
        Ca o tălmăcire a acestei nebunii  luciferice -pe care Vaticanul o iubește cel mai mult dintre toate rătăcirile sale-, redăm in continuare “DEFINIȚIA” papei:

          ” – Gheronda, ce este Papa, în fond? Ce spun Părinții Bisericii despre acesta?
 –Născocitor de dogme neortodoxe, foarte îndeletnicit.
 Izvoditor al denaturării adevărului, foarte abil. 
 Răstălmăcitor și reformator al tradițiilor Apostolice și a Sfinților Părinți, de neîntrecut.
Cap și plăsmuitor al tuturor învățăturilor strâmbe.
Măsluitor al învățăturilor drepte, cu neputință de imitat.
Răstălmăcitor al învățăturilor sănătoase, cu totul necruțător
Este vrăjmaș de neîmpăcat al lui Dumnezeu și al Maicii Domnului și prieten preaiubit al diavolului. 
Călăuzitor pe drumul pierzaniei și plăsmuitor al învățăturilor eretice și rău-slăvitoare. Răstălmăcitor și reformator al tradițiilor Apostolice și a Sfinților Părinți, fără egal în istoria omenirii. 
Lucrarea lui unică și exclusivă o reprezintă reaua și cu totul străina învățătură pe care a adus-o în umanitate, faptul de a nu urma dogmele Apostolilor, ale Învățătorilor și Sfinților Părinți.
Inovator foarte iscusit al miilor de reforme în credință, în viață și în Biserică. 
După învățătura Sfinților Părinți, Papa este hristos mincinos și antihrist, cel mai mare eretic din toate timpurile și veacurile.
 Ce au fost arienii în secolul al patrulea, sunt acum papistașii.
 Gheronda Filόtheos Zervákos (Fericitul Filotei-ucenic al Sfantului Nectarie n.n.), unul dintre cei mai mari combatanți contemporani ai papismului și a următorilor acestuia, spunea că papismul este înainte-mergător al Antihristului.
 Sfântul Cosma Etolianul, înflăcăratul pentru credință, întocmai cu apostolii și martir al neamului, predica: ”Pe Papa să-l blestemați, căci acesta este pricina răutății” (a nouăzecea Prorocie). 
Sfântul Justin Popovici, acest mare sfânt contemporan sârb, ne-a învățat faptul că ”în istoria neamului omenesc, există trei mari căderi: a lui Adam, a lui Iuda și a Papei” (Omul și Dumnezeu-Omul…).
 Este începătorul răutăților și dezastrelor din întreaga umanitatea. 
Papa este personificarea perfectă a înșelării și întruchiparea deplină a ereziei. 
Născocitor eminent al stricăciunii și întinării adevărului. 
Protagonist și specialist fără asemănare al inițiativelor anti-canonice și anti-tradiționale. Catalizator negativ și batjocoritor neîntrecut al Canoanelor Apostolice și al Canoanelor Ecumenice și Locale.
 Dezbinator și sfâșietor neasemuit al veșmântului celui de sus al Bisericii, nefăcut de mână omenească.
 Plin de egoism luciferic și suveran, de vreme ce se proclamă pe sine infailibil și se poziționează deasupra Sinoadelor Locale și Ecumenice.
 Scrutător inovator al învățăturilor păcătoase.
Papa este începătorul ereziilor și conducătorul învățăturilor eretice.
Înaintemergător al Antihristului, după cum spun Sfinții Părinți. 
Cel mai mare arhieresiarh și paneresiarh al tuturor veacurilor și vremurilor….

      Gheronda Gavriil, biserica papistașă este Biserică?
 “-Sfântul Nicodim Aghioritul spune despre ei, în Pidalion, că sunt eretici foarte vechi și nebotezați (Erminie la Canonul 47 Apostolic).

”Biserica” papistașă nu este Biserică. 
Nu are Taine. 
Hristos, pe planeta Pământ, a întemeiat o singură Biserică. Sfântă, Sobornicească și Apostolească Biserică”.
 Nu a făurit Hristos mai multe Biserici.
Papa nu este Biserică.

Papistașii nu au Taine. (Gheronda Gavriil, de la Chilia Sfântului Hristόdoulos din Patmos)
                                  Inaltpreasfintite Serafim,
            Întrucât gura nemincinoasă a de-Dumnezeu-purtătorilor Părinți, numește papismul și pe papa înainte-mergător al Antihristului, proorocul mincinos, apostolul satanei… și este așezat alături de Iuda, iar Maica Domnului  îi socotește: ”dușmani ai mei și ai Fiului meu”, vă rugăm să bucurați  Cerul, inimile și sufletele noastre cu căința Sfântului Apostol Petru, pentru a nu avea noi toți soarta celui ce L-a vândut pe Domnul pe arginți ! Iar sărutarea mâinii papei nu este mai neînsemnată decât cea de trei ori lepădare. Amintim aici de Sfințitul Gherman, patriarh al Constantinopolului care cu Sinodul, au interzis în 1229 a se da mâna spre strângere episcopilor latini,  cum cereau aceștia ca semn simbolic de supunere, și iată că noi facem mai mult !  Atunci, cei care refuzau erau prigoniți, chinuiți cu ferocitate, exilați sau uciși,  în timp ce astăzi capitulăm încet și sigur, din motive financiare sau alte beneficii lumești, fără a ne mai gândi cu ce loc vom fi ”răspătiți” în veșnicie pentru abaterea de la Dreapta Credință, deși în Limonariu se istorisește, că la rugăciunea avei Chiriac, Dumnezeu a descoperit printr-un Inger al Său locul infiorător unde se află Arie, Nestorie, Eutihie, Apolinarie, Teodor, Origen, Sever, Dioscor și toți cei asemenea lor.
             Pentru a nu ajunge și noi lângă ei, vă rugăm cu toată inima să respingeți si să lepădați:
            – semnătura de la sinodul tâlhăresc din Creta, organizat, supravegheat și dirijat de organizații oculte, care vor în mod utopic să distrugă Biserica Domnului. Pe lângă toate celelalte abateri (despre care v-am mai scris și cu alte ocazii) au dorit  să “legalizeze” și sodomia în Biserică, însă patriarhii opunându-se, subiectul a fost amânat.
            – sărutarea mâinii papei, care este gestul “cel mai rău din toate relele” așa cum îl definește IPS Augustin. Unul dintre rele este și ce s-a acceptat la Busan, respectiv: “că toate “bisericile” dețin adevărul și toate împreună formează Biserica -adică o blasfemie prin care se afirmă că Sfânta Ortodoxie, Biserica Domnului este la fel cu ereziile și sectele ce hulesc pe Maica Domnului, nu recunosc dumnezeirea Fiului, nu recunosc Sfânta Tradiție,  hulesc Sfintele Icoane si Sfintele Moaște, sunt împotriva monahismului, emit “dogme” aberante, nebunești precum Filioque, primatul si infaibilitatea, samd !
            – acordurile de la Balamand, Chambesy și toate câte conțin abateri de la Dreapta Credință. Ca exemplu, acordul cu monofiziții, face Ierarhia BOR potrivnică a patru Sfinte Sinoade Ecumenice, IV,V,VI,VII și mai ales Domnului Iisus Hristos, Care este cap al Bisericii celei Una- ce a statornicit în Duhul Sfânt, prin Sfinții Părinti, că anticalcedonienii sunt ERETICI !
            – declarațiile IPS Nifon de la Busan, care printre alte hule afirmă că nu știe care este adevărata Biserică născută la Ierusalim la Cincizecime, precum  și ale Patriarhului Bartolomeu, care dorește unirea cu Roma, chiar și prin martiraj, deci nu prin  lepădarea de erezii și așa curată să se intoarcă în Biserică, ci prin prigonirea până la mucenicie a celor care urmează Sfinților Părinti.(Martiraj și mese festive- ca la Irod !).
            – rugăciunile in comun, care sunt anticanonice și condamnate de Sfinții Părinți
            – obiceiul extrem de smintitor al participării clericilor papistași la slujbele Bisericii, unde sunt lăudati, premiați și tămâiați. Ca ultim exemplu (și conform deja tradiției insuflate în BOR de duhul cel vrăjmaș Bisericii Domnului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos), la 17.09.2017 cu ocazia punerii pietrei de temelie a noii biserici din Viena, ați invitat (pe temeiul…vai nouă.., că finanțează și acest proiect- din cei 30 de arginți !) și au fost prezenți în veșmintele cultului lor la Sfânta Liturghie, chiar pe podiumul unde aceasta se slujea.
Cum ar putea astfel de lucruri ce ies total din legiuirile Părinților noștri și petrecute cu regularitate să nu dăuneze, să nu smintească, să nu năuceasca și nimicească constiința ortodoxă !?
             Părinte mitropolit, “ajutorul” lor este otravă pentru noi, și face parte din planul global de înrobire si desființare a Bisericii, alături de uniatism, schimbarea calendarului, comunism, sărăcire forțată, risipire, pustiire inclusiv prin avorturi si mai ales prin pilula “contraceptivă”, acorduri eretice, Creta, modificarea cărților de cult, invățământul teologic pervertit, ortodocși trimiși să studieze la școli de teolgie eretice unde obțin mult lăudate și apreciate diplome necesare în BOR pentru posturi inalte (lucru cu totul absurd și viclean intrucât din acele biete victime rămâne doar blana de oaie), ridicarea pe tronuri a propriilor slujbași, etc, toate orchestrate de aceeași “binevoitori”. Planul lor este de a face din Biserică ce au facut și din scumpa noastră Tară, căci trimițându-și “investitorii”= distrugătorii năimiți, au “cumpărat” de la cei pe o mână cu ei, toată industria românească (ce le ocupa piețele) promițând o amplă dezvoltare, apoi în câteva luni sau ani au lăsat oamenii fără loc de muncă- provocând în mod voit emigrarea masivă spre dauna Bisericii, în principal- si pentru o batjocorire grosolană a noastră au dărâmat totul -ca adevărați călăi ai economiei românești- lăsând doar mormane de moluz și locuri pustii.
Asta urmăresc si asta “investesc” și in Bisericăruina și pustiul !
Iar scopul lor final este acceptarea de către noi a primatului papal și recuperarea cu infinit profit a capitalului alocat- prin mulgerea și tunderea a milioane de oi cumpărate pe nimic și in mod viclean. Nădăjduim să nu înțelegeți prea tarziu acest lucru.
              De asemenea vă rugăm să scoateți din biserici “icoanele sfinților” papistași întrucât sunt împotriva adevărului și a învățăturii Bisericii și să inlocuiți  “crucile” cu trei brațe orizontale de pe turle, deoarece sunt însemne folosite în masoneria luciferică, sunt “cruci” anulate, denaturate fiindcă îngerul căzut și-a dorit și el “crucea” sa – “stilizată”, inovată, precum are apostoli, prooroci și învațători mincinoși.  Noi iubim și ne închinăm SFINTEI CRUCI A DOMNULUI IISUS HRISTOS,  Crucea cea mântuitoare și izbăvitoare ! Și cu care ne însemnăm așa cum ne învață Sfântul Ioan Gură de Aur: “Mulți creștini fără nici o socoteală fluturând cu mâna, își fac Semnul Sfintei Cruci (strâmb) pe fețele lor. Aceia însă se ostenesc în deșert când nu-și închipuiesc Crucea dreaptă pe fețele lor. Numai dracii se bucură de îngâmfarea aceea …”
              Spre final vă rugăm să vă bucurați împreună cu noi, căci Domnul ne arată tuturor că are oamenii Săi si că nu va lăsa Biserica fără ajutorul Lui, în veac ! Bucurați-vă, căci și monahii de la Marea Lavra Poceaev, au cerut acum Sfântului Sinod al BORu, să părăsească eretica și satanista organizație ocultă CMb-ul și mișcarea ecumenistă în general care a propagat dezmățatul, falsul și mincinosul “dialog al dragostei”.
           Cu această bucurie în suflete, vă rugăm, ca pentru mântuirea poporului , să cereți tuturor ierarhilor români să lepede ecumenismul și CMb-ul, Creta și să mărturisească Dreapta Credință așa cum ne-a fost transmisă de Domnul Iisus prin Sfinții Apostoli și Sfinții Părinți, fără abateri, adăugiri sau lipsuri !
           De asemenea vă rugam să militați pentru interzicerea obligativității vaccinarii și pentru reducerea drastică a numărului de vaccinări precum și impotriva cipurilor și a supravegherii biometrice a persoanei.
            Și revenim cu o mare rugăminte: aceea de a ieși -ca sfântă obligație-, împreună cu toți ierarhii și clerul în apărarea  poporului român, manipulat și mânat spre dispariție, dorindu-se și o țară pustiită pe care o vor, neîndoielnic, colonizată la ordin, cu populații asiatice. Știm că este greu a se obține legi -din partea unui stat controlat și supus-  în apărarea pruncilor nenăscuți (totuși nici sectarii nu au legi, dar fiindcă liderii lor spirituali se implică nu ca noi ”ortodocșii”, ci in mod real, ei nasc copiii, nu-i ucid !), de aceea  pentru a evita, cu ajutorul lui Dumnezeu, urgia ”năvălirii altor neamuri”, este absolut necesară o informare amplă în Biserică și în popor, un “război” total, intens și aprig împotriva crimei avortului, dar mai ales și mai ales, împotriva așa zisei pilule “contraceptive”, în fapt este avortivă- la fel ca și spirala. Vă aducem la cunostință că, în primul rând și în primul rând, pilula… pilula este cea care a diminuat dramatic populațiile europene și că, pilula este arma folosită în mod planificat din anii 1960 de către dușmanii Domnului Hristos (iar reacția clerului, a oamenilor duhovnicești, a mirenilor este până astăzi, cea a struțului: băgarea capului în nisip, spre bucuria ispititorului care tare ne va rușina- după rang și putere). Un exemplu concret este Austria în care, în vara acestui an, televiziunea a dat publicității un recesământ din care rezultă că în toată țara mai sunt doar 25 % austrieci ! (In Viena, credem, că procentul este de cel putin 4-5 ori mai mic).
           Insă slăbirea popoarelor creștine, înlocuirea populațiilor europene și amestecul babilonian al acestora este în planul de instalare a lui Antihrist, căruia noi îi acordăm ajutor nemijlocit, ucigându-ne copiii Bisericii, fiii și fiicele noastre, jertfindu-i lui Baal Moloh prin tot felul de mijloace, dar mai ales prin otravirea cu pilula.
Această grozavă metodă de decimare a poporului, nu este luată în seamă aproape de nimeni, și de aceea vă rugăm, ca împreună cu toată Ierarhia și tot clerul, să aduceți la cunostința credincioșilor zi de zi,totdeauna, prin tot felul de mijloace și misionarism ortodox perseverent, că prin folosirea pilulei ucigașe noi ne facem părtași cu Antihrist și … vai nouă, dușmani ai Domnului Iisus Hristos !
          Noi, bărbatii si femeile, care vrem să ne mântuim, trebuie obligatoriu să aruncăm pe foc armele diavolului, pilula, spirala, iar pe la fel de blestematul chiuretaj -prin care ne hăcuim pruncii- să-l uităm cu desăvârsire, fiind cea mai infricoșătoare crimă facută de om și prin care s-a ajuns la cel mai teribil genocid posibil dezlănțuit asupra celor mai nevinovate ființe și asupra poporului.
         Fraților și surorilor…iubiți frați și surori, datorită acestei vărsari diabolice de sânge, mintea noastră s-a întunecat și inima s-a răcit. De aceea acceptăm perfidul ecumenism care nu are alt scop decât sa ne piardă sufletele, ecumenismul fiind “lucrare a fiarei din adâncuri”, care ne va înghiți cu totul de nu ne vom trezi și opune loviturilor nebunești care vor să scufunde Sfânta Corabie -singura arcă care ne poartă prin furtuni, spre mântuire !
Și tot datorită vărsării de sânge nevinovat, înjurăm zilnic pe Dumnezeu și pe toate cele Sfinte, hulim, iar la fiecare câteva cuvinte invocăm precum vrăjitorii numele celui rău, dialogăm cu el, trimitem lui pe ce apropiați, cunoscuți, necunoscuți și în primul rând pe noi înșine, astfel că partea noastră în veșnicie va fi cu cel viclean pe care l-am tot pomenit de-a lungul vieții. Sfinții Părinți ne-au povătuit, ne-au interzis o astfel de vorbire, întrucât aduce mari pagube sufletești.  Mai apoi noi bărbații, folosim la fiecare câteva vorbe expresii necuviincioase, ca și cum nu ar mai fi cuvinte care să exprime ce avem de spus. Dacă Sfânta Scriptură ne învață că pentru fiecare cuvânt în deșert vom da socoteală, atunci dincolo de  sicriu ce vom face cu bărbăția noastră? Dar noi femeile, ce vom face cu moda adusă în fața Sfântului Altar ? Vom fi batjocoriți de diavoli, acesta este unicul “câștig”. Iar singura noastră nădejde de mântuire este Biserica, este rămânerea în Dreapta Credință, pocăința, ținerea poruncilor, într-un cuvânt – ascultarea de Sfinții Părinți.
Acum când mai sunt puține zile până la Nașterea Domnului- bucuria lumii, să-L rugăm să ne dăruiască, spre mântuire, botezul lacrimilor !  Și să ne bucurăm fraților și surorilor, că Domnul din marea Sa iubire de oameni, ne-a dat șansa mântuirii,  întrupându-Se din Preasfânta Nascătoare de Dumnezeu și pururea Fecioara Maria, Stăpâna noastră, Impărăteasa cerului si a pamântului,  pentru a Se răstigni pe Cruce pentru păcatele noastre, să-I mulțumim și să-I dăm slavă, în veci, amin.
        Nădejdea noastră este Tatăl, scăparea noastră este Fiul, acoperământul nostru este Duhul Sfânt, maica noastră este Biserica cea Una ! Și avem ”un Domn, o credință, un Botez” (!)- despre care Sfântul Atanasie cel Mare  ne învață că: ”a vrut să spună (Sfantul Apostol Pavel) că în lume există o singură credință nemincinoasă, pe care o ține singura Biserică Sfântă, Sobornicească și Apostolească, și că există un singur Botez care curătește și izbăvește de păcate și un singur Domn- Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. Iar cel ce nu cugetă astfel, rătăcește”.- pg. 524 S.O.
       Înaltpreasfințite Mitropolit Serafim, cu multă durere în suflet v-am scris cele de mai sus, întrucât conform Canonului 15 al Sinodului Sfântului Fotie cel Mare, respectiv cel de al-VIII-lea Sfânt Sobor Ecumenic (recunoscut ca atare și în Creta), ați devenit- spre multa noastră întristare- pseudo episcop, datorită gravelor abateri de la Sfânta Ortodoxie, însă ne-am adresat ca unui ierarh drept credincios deoarece încă avem nădejdea că nu ve-ți rămâne până în șfârșit în înșelare, ci veți bucura Cerul și pământul prin întoarcerea la Adevăr. Pentru aceea ne rugăm, și vă dorim din toată inima, ca pentru rugăciunile Sfântului Ierarh Spiridon și ale Tuturor Sfinților, să vă dea Domnul curajul jertfei mărturisitoare pentru El, să arătați că iubiți în adevăr Biserica, turma și pe cei rătăciți în erezii, prin propovăduirea neștirbită a învățăturii Sfinților Părinti !
Căci curând, peste o zi, o saptamână, o lună… se vor cere sufletele noastre, și măcar atât să putem răspunde: “Doamne Iisuse Hristoase, Tu știi că am fost un mare ticălos, însă nu Te-am trădat!  Doamne, iartă-mă, te rog !”
     Să ne ajute Dumnezeu pe toți, să rămânem ortodocși, iar cei care rătăcim în ecumenism să ne întoarcem la Ortodoxie, precum puii risipiți, la cloșcă. Însă pentru aceasta este de  neapărată trebuință ascultarea deplină față de Sfinții Părinți, dintre care amintim pe Sfântul Chiril, Sfântul Proclu și pe Sfântul Ioan Gură de Aur care ne poruncesc nouă :”Fie ca voi , mai înainte de toate, să țineți credința dreaptă și neamestecată, cu totul nepătată”. “Așadar, precum am zis mai înainte, de vreme ce este cap al tuturor virtuților, credința trebuie pazită curată, neatinsă de nimic fals, rod al cugetelor omenești” căci  “…de nici un folos nu este viața curată dacă învățăturile sunt stricate”. Amin
     Maica Domnului, apără-ne!
  Viena, 12.12.2017
La prăznuirea Sfântului Ierarh Spiridon
     Cu dragoste pentru Biserica Domnului Hristos,
    Ioan Haiduc, Viena
    Emil Baciu, Viena
    Radu Silviu Cristian, Enns
    Radu Luminita, Enns
    Ioan Bucila, Viena

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*