După erezie vine … calomnie sau circ cu taica Staicu

După ce preotul Ciprian Staicu ”ne-a blagoslovit” cu erezia ariană, dovedind că nu cunoaște Crezul Ortodox, iată că acum pornește adevărate campanii de calomnie la adresa unor mireni care i-au demascat ereziile și hulele la adresa lui Hristos. După erezie vine calomnie, acest nou Visarion al zilelor noastre , pe nume Ciprian Staicu, publică minciuni sfruntate :

Pentru un duhovnic dovedit ca eretic arianist și adorator al cărților scrise de ereticii luterani, probabil că nu mai contează faptul că adaugă și calomnia. Ce dovezi aveți domnule Staicu că Dragos sau Cristian au ceva în comun cu afirmațiile calomnioase de mai sus ? Răspuns : absolut nicio dovadă! Dacă aveți vreun vă rog să o publicați! Cum poate un preot care se pretinde a fi ortodox și duhovnic să scrie calomnii fără a prezenta și dovezile că articolul respectiv este scris de Dragoș sau de Cristian? Ce om normal la cap s-ar mai putea duce , fie pentru Liturghie sau pentru spovedanie la un astfel de om care se dedă la cele mai abjecte calomnii? Ce folos ar putea avea cineva care se spovedeste la un duhovnic calomniator? Raspuns: să fie calomniat la rândul lui de acest ”duhovnic” .

Evident tot ”articolul” taicii Staicu este în același stil calomnios și fără dovezi:

Site-ul preotului eretic arianist și filo-luteran Staicu, intitulat ”prieteniisfantuluiefrem” , ar trebui intitulat Dușmanii Sfântului Efrem, întrucât ereticii și calomniatorii nu îi sunt pe plac Sfântului Efrem. Dar mintea antrenată la arhiconiadă a lui taica Staica…nu pricepe acest lucru și după erezie, blasfemie și calomnie urmează…îndrăcire, pentru că preotul Staicu se împărtășește cu Sfintele Taine! Ne mai mirăm că are acest comportament violent? Ăsta e comportament de preot sau de drac? Preotul Staicu este un exemplu negativ despre demonizare = deasa împărtășire cu nevrednicie! După ce la predici spune erezii, preotul Staicu se împărtășește! Apoi spune blasfemii și hule (a se vedea celelalte articole demascatoare) și iar se împărtășește! Acum , după ce calomiază cîteva persoane…din nou se împărtășește! Demonizare garantată !

Faptul că p Ciprian Staicu are această impotență…de a prezenta dovezi…îl califică a fi un calomniator cu acte în regulă! Și asta in Postul Mare! Probabil le cere enoriașilor să se abțină de la cleveteli în Postul Mare dar el, fiindcă se crede infailibil, nu se poate abține de la atacuri mizerabile la adresa celor care i-au dezvăluit ereziile. P Staicu arată cititorilor că are o ură patologică la adresa semenilor! ”Urăște-ți aproapele! Calomiază-ți aproapele!” sunt devizele după care se conduce preodul Staicu în aceste zile!

În ceea ce privește discuția cu parintele Sava Lavriotul: m-am consultat telefonic cu dânsul pentru a fi sigur că ceea ce spune p Staicu la predici sunt erezii și blasfemii! Și părintele Sava a confirmat că ceea ce spune p STaicu sunt erezii și hule! Oricine are dubii, poate să-l sune pe părintele Sava Lavriotul pentru confirmare sau să trimită email în această chestiune! Mai nou ”marele ortodox” Staicu se dedă și la calomnii! Este turbat, acum oamenii și-au dat seama, enoriașii îl păresesc,singura soluție pe care a gasit-o este să discrediteze pe cei ce îl demască! Soluția ortodoxă pentru Ciprian Staicu este să se lepede de ereziile și de blasfemiile pe care le spune la predici! Să publice o mărturisire scrisă în acest sens, altfel ortodocșii nu se mai pot fi în comuniune cu el! Acum pentru că p Staicu a fost demascat că este eretic și blasfemiator, cum ar mai putea face parte din sinaxa preoților îngrădiți de ecumenism? Ne-am îngrădit de ecumenism ca să fim în comuniune cu ereziile preotului Staicu?

P.S. Ciprian Staicu a primit spre traducere de la parintele Sava Lavriotul , un material despre cei botezați prin stropire sau prin afundare. P Staicu are doar rol de traducător, însă întrebarea este : ne putem baza pe respectiva traducere? Dacă p Staicu este dovedit că spune erezii și calomnii, mai putem avea încredere în traducerile pe care le face? Nu cumva traducerile preotului Staicu sunt viciate de ereziile și de calomniile pe care le spune? Dacă preotul Staicu modifică conținutul Crezului…nu cumva modifică , după bunul plac, și înțelesul textelor pe care le traduce?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*