Eficiența ”vaccinului” anti Covid – sau cum mint autoritățile

În multe reclame la vaccinul anti-Covid apar tot felul de personaje,unii medici alții nu, care ne asigură ca vaccinul este ”sigur și eficient”. Guvernul,cel care plătește bani grei pe aceste reclame, omite să precizeze faptul că acesta nu este un vaccin. Dupa definitia dată de autoritățile medicale din Statele Unite, țara unde a fost fabricat așa zisul vaccin, trebuie indeplinite următoarele criterii:

-vaccinul stimulează sistemul imunitar. Ei bine așa zisul vaccin Pfeizer sare peste sistemul imunitar și trimite un mesaj ARN către celule. Un vaccin veritabil , stimuleaza sistemul imunitar iar in urma acestui proces ,sistemul imunitar trimite mesaj ARN mai departe catre celule pentru a fabrica anticorpi.

-vaccinul întrerupe transmiterea bolii. Acest așa zis vaccin NU întrerupe transmiterea bolii și acest lucru o dovedește chiar prospectul lui, care poate fi consultat la Agentia Europeana a Medicamentelor :

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_ro.pdf

În acest prospect , la pagina 4, putem citi: ” Durata protecției oferite de vaccin este necunoscută și este încă în curs de a fi determinată prin studii clinice aflate în desfășurare”.

Dacă producatorul ”vaccinului” afirmă că nu se cunoaște încă pe ce perioadă acționează acest vaccin , atunci cum poate Guvernul sau Raed Arafat sau Gheorghiță sau orice medic care apare in reclame,să afirme că vaccinul este eficient? Aceștia nu fac decât să spună la TV fake news și teoria conspirației și asta prin reclame plătite de Guvern . Deci dacă producătorul ”vaccinului” ne spune că nu se cunoaște cât de eficient este ”vaccinul” …atunci cum poate spune asta Guvernul?Sau Arafat? Adică Arafat știe mai bine decât cel care a fabricat ”vaccinul”? Dacă ”vaccinul ” protejează ”doar 6-8 luni” atunci de ce se numește vaccin? Și de unde scoate Arafat aceste ”6-8 luni”? De ce nu 10-12 luni? sau 10 ani? sau 10 zile? Pe ce se bazează când face aceste afirmații fără să aibă vreun studiu clinic ? Arafat își permite pur și simplu să dezinformeze populația și nu pățește nimic!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*