Instituțiile statului împotriva Credinței Ortodoxe

Nu mai este un secret pentru nimeni că instituțiile statului, episcopiile , preoții colaborează foarte strâns pentru îndeplinirea unor ordine venite ”de sus” sau ”de la centru”. Nu contează dacă aceste ordine sunt împotriva lui Dumnezeu. Nici măcar de fațadă , ierarhilor sau preoților nu le mai pasă de Sfintele Canoane, de Sfinții Părinți sau de Credința Ortodoxă. Orice ortodox știe că papa și cei care îl urmează pe acesta în drumul către iad, au fost condamnați de către Sfinții Părinți pentru că au schimbat dogmele credinței , credință ce a fost apărată cu sânge de către Sfinții Părinți ai Bisericii.

Iată mai jos documentele care atestă ordinele date prin intermediul primariei Iasi, apoi prin Inspectoratul Școlar către Directorii de școli și licee pentru a ”voluntaria” pe elevi , pentru a recruta ”aplaudaci” și participanți la vizita papei , unul dintre înaintemergătorii lui antihrist. Episcopii apostați nu se mai opun, nici măcar de fațadă. De fapt acești episcopi sunt copleșiți de opulența și luxul în care trăiesc, de apartenența la organizații masonice . Reamintim că masoneria a fost condamnată sinodal în 1937.

Sinodul B.O.R. a condamnat Francmasoneria în anul 1937

Dar în aceste vremuri în care , după cum spunea un preot din provincie în timp ce erau de față și alți preoți din acel oraș ”care dintre preoți nu este mason?”, vremuri în care episcopii și preoții sunt masoni și care l-au trădat de mult pe Hristos, încă de la hirotonie probabil prin păcatul simoniei. Îmi spunea cineva că cei din arhiepiscopia Râmnicului erau uimiți când au vazut că episcopul Varsanufie al Râmnicului își cumpăra pantofi de 1700 ron în condițiile în care pentru celelalte nevoi aplica o zgârcenie înfiorătoare. Episcopii s-au transformat in manageri financiari, sunt preocupați de investiții de relațiile cu politicienii masoni. În mintea lor și în acțiunile lor , Credința Ortodoxă este doar un mijloc prin care storc poporul de bani, bani pe care apoi îi folosesc împotriva poporului. Cum ar fi să nu mai dea lumea bani la preoți? Dar pietismul își face datoria aici, preoții dau de înțeles că datorită banilor pe care enoriașii îi dau la biserică, Dumnezeu le iartă păcatele în schimb. Pentru cine vrea să afle cum trebuie să fie relația dintre preot și enoriaș să asculte o predică ortodoxă :

Adresa_voluntariat_vizita_Papa_Francisc-2-1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*