Institutul Templului deschide lista preoţilor pentru slujire la cel de-al Treilea Templu

evrei

Desi este o stire mai veche mi se pare demna de interes in contextul actual din Romania:

“Institutul Templului a iniţiat cea de-a doua etapă privind construirea Templului: elaborarea unei liste cu preoţi evrei care să fie destoinici pentru a pregăti sacrificarea vacii roşii şi a sluji în Templu”, a anunţat ieri rabinul Chaim Richman, directorul internaţional al Institutului Templului. Anunţul coincide cu citirea pasajului săptămânal din Tora, care descrie pregătirea sacrificării vacii roşii, potrivit Breaking Israel News.

 Registrul va cuprinde oameni care au o clară moştenire patriarhală din clasa preoţilor (descendenţi ai lui Aaron), care s-au născut şi au crescut în Israel şi care au păstrat legile preoţeşti de curăţire. Asta nu include doar interzicerea apropierii de un mort; în consecinţă preoţii, sau kohanim, care s-au născut în spitale, au vizitat spitale sau au intrat în cimitire nu sunt acceptaţi pe listă.Odată ce Institutul Templului a întocmit o listă cu candidaţii având eligibilitatea verificată, se va începe instruirea acestora în pregătirea complexă a cenuşii vacii roşii. Instruirea va avea loc la Nezer Hakodesh, un institut înfiinţat în urmă cu trei ani pentru pregătirea preoţilor în detaliile ce ţin de slujirea în Templu.

“Acesta este un salt mare pentru Institutul Templului şi pentru poporul evreu. Pentru prima dată, după două mii de ani, în urma înfiinţării miraculoase a statului Israel, începem procesul de reinstaurare a curăţiei biblice în cadrul preoţiei evreieşti”, a declarat rabinul Richman. “Aceasta este o mişcare de amploare pentru institutul nostru, având pregătite minuţios mai mult de şaizeci de vase sacre pentru al Treilea Templu. Anunţăm cu entuziasm că cei care îndeplinesc condiţiile să contacteze Institutul Templului numaidecât.”

Sursa: http://www.stiricrestine.ro/2016/03/30/institutul-templului-deschide-lista-preotilor-pentru-slujire-la-cel-de-al-treilea-templu/

Este interesant ca pentru a sluji in Templul evreiesc preotii trebuie sa aibe un mare grad de puritate .Nu oricine poate sluji acolo considera evreii. 

Una din conditii este sa nu se fi nascut in spital si nici sa fii avut vreun contact cu vreo institutie spitaliceasca.
Adica sa nu fii fost vaccinat vreodata. Asta inseamna ca cei carora li se administreaza vaccinuri devin spurcati in fata dumnezeului evreilor(crestinii ortodocsi se roaga la Dumnezeul Treimic). 
Acest lucru spune multe despre vaccinurile cu care sunt obligate celelalte popoare sa se spurce .
Conform teoriei de mai sus statele care isi obliga cetatenii sa se vaccineze ii obliga de fapt la o spurcare si la ceva nociv , in mod deliberat. De curand si in Romania s-a introdus obligativitatea vaccinurilor . 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*