Intr-un “final” s-a publicat lista cu “membrii” Bisericii

Preotul eretic (dovedit) Ciprian Staicu ne face un “cadou” in aceste zile si publica lista cu membrii Bisericii . Cine nu se regaseste pe lista nu face parte din Biserica. Asta este telogia preotului “doctor” Ciprian Staicu si a protosinghelui Antim Gadioi. Un “mare” teolog si un “mare” duhovnic!

-Din titlul articolului aflam lista de preoti : “Comunicat al părinților ortodocși Antim Gâdioi, Florin Coman și Ciprian Staicu”

-Si in finalul articolului eretic si calomnios sunt si niste laici: ”

2 Comments

 1. Daca autorul ar avea un pic de bunsimt duhovnicesc nu ar jigni un duhovnic ca par.Antim si nici nu l-ar alatura lui preotului Ciprian Staicu.Intre ei este o diferenta ca de la cer la pamant.Se vede putinatate duhovniceasca si lipsa de intelegere ortodoxa a celui care si-a varsat veninul in acest articol.

  • 1.In literatura patristica nu exista notiunea de bun simt duhovnicesc
   2.Parintele Antim trimitea oameni la episcopi eretici. Nu am vazut sa ca pana la sfarsitul vietii sa se lepede public de aceasta erezie.
   3.Avea idolatrie la Ilie Cleopa care de asemenea a spus erezii pe la predici.

   La dvs se vede “plinatatea duhovniceasca” = idolatria pe care o aveti la p Antim. In toate intalnirile si discutiile pe care le-am avut cu p Antim am observat ca avea carente grave in ceea ce priveste Credinta Ortodoxa.
   Faptul ca il aveti ca idol sau ca sfant este o grava inselare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*