Iunie 2021: Preotul Ciprian Staicu îl acuză pe părintele Sava Lavriotul că are acte biometrice

În 2019 , Mihai Silviu Chirilă îl acuza pe părintele Sava Lavriotul că are pașaport biometric. Imediat, preotul Ciprian Staicu a publicat un articol cu titlul A ajuns calomnia „teologie”? Pentru ortodocși, nu!, în care demonstra că acest lucru este o minciună. Publicam acest articol al preotului Staicu, din anul 2019:

===========================================================================

Așa că am sunat la numărul de telefon 021 209 4170, adică la Ambasada Greciei la București, am apăsat tasta pentru interior 3 și am vorbit cu o doamnă – care știa și românește – în greacă, pentru a fi mai deschisă discuției. Și am întrebat: este adevărat ceea ce scrie despre pașapoartele vechi, din 2007? Nu știa. Dar acum un cetățean grec care vrea pașaport nou poate să primească unul nebiometric? Nu. Atât am aflat.

L-am sunat pe părintele Hariton, pe telefonul fix, în Athos. A răspuns părintele Alipie. Așa a vrut Dumnezeu. Și îi spun care este problema – între timp pe Gheron Sava nu îl găsisem, avea telefonul închis – și el îmi spune: eu mi-am făcut pașaport nou anul trecut, în 2018, că expirase cel vechi. Este valabil 5 ani și nu este biometric, ci este de tipul vechi. Spre dovadă mi-a trimis apoi pe mail poza.

Așadar, iată un pașaport grecesc nebiometric, adică obișnuit, fără cip, care a fost emis în 15 mai 2018 și este valabil 5 ani. Toate datele sunt scrise și în engleză, deci cei interesați și cunoscători ai acestei limbi se pot convinge 100%. Acesta este pașaportul pr. Alipie Kapsaliotul, care a fost data trecută cu pr. Sava și cu pr. Hariton în țară. Este un mărturisitor de Hristos, un om care nu minte!

Apoi am dat și de pr. Sava. L-am întrebat: ați avut sau aveți pașaport biometric? Nu, părinte Ciprian.

Cum ați fost în Rusia, unde este nevoie de viză și pașaport? (pentru că în România se poate veni și numai cu buletinul, așa cum mergem și noi cu buletinul în Grecia) Pr. Sava a răspuns: am fost în Rusia cu pașaportul meu, care nu este biometric; între timp acesta a expirat, altul nu îmi voi lua, pentru că acum, în prezent, nu mai poți lua decât pașapoarte biometrice. Dar voi aduce cu mine la București pașaportul pe care îl am, ca dovadă clară, să o poată vedea oricine.

Așadar, pr. Sava nu a avut, nu are și nu va lua pașaport biometric. Mai mult, m-a rugat să transmit românilor că buletinul sau cartea de identitate pe care o are nu este format nou, electronic (așa cum se introduc acum în Grecia, posibil chiar să fie în curând obligatorii), ci este formatul vechi, de plastic, fără amprente, retină, ci doar cu datele scrise cu litere, nu pe vreun cip încorporat. Iar dacă documentele de identitate electronice vor deveni obligatorii în Grecia, pr. Sava nu le va primi, chiar cu prețul detenției și al vieții.

Așadar, este clar că înfriguratele căutări de nod în papurăale celor care nu se pricep la mai mult s-au oprit în stufăriș. O cercetare atentă – nu doar un click pe net – face diferența între minciuna transformată în articol calomniator (împănat ca și curcanul de Ziua Recunoștinței la americani) și adevărul cu dovezi.

Concluzia este clară: singura „teologie” pe care o știe juristul politician MSC este CALOMNIA.

Domnul să îl lumineze, cu harul învierii Sale!

pr. Ciprian Staicu

===========================================================================

Deci în 2019 preotul Ciprian Staicu demonstra că părintele Sava nu are acte biometrice! Astăzi la data de 12 Iunie 2021 preotul Staicu îl acuză pe părintele Sava Lavriotul că are acte biometrice:

Nădăjduiesc în rezolvarea tuturor problemelor, în duhul adevărului și fără absolut niciun compromis. Păci mincinoase nu accept cu absolut nimeni și în numele nimănui. Pacea vine din slujirea lui Hristos!

În acest sens atrag atenția asupra a două aspecte, pentru cei care nu se lasă amețiți de faima nimănui:

1. În mai 2019 am avut împreună o conferință la București, având ca subiect actele biometrice. Am înghițit, pentru alții, un sac de rușine atunci, pentru că: organizatorul, anume iubitul frate Cristian Bucuroiu, era posesor de acte biometrice, iar vorbitorul principal, Gheron Sava era, la momentul omiliei respective, posesor de acte biometrice.Adică luptăm cu dracul ținându-l în buzunar? Și mi-am zis atunci: așa ceva niciodată nu mi se va mai întâmpla!

Răspunsul îl va da, nădăjduim, celor prezenți la conferință, prin intermediul traducătorului foarte bine pregătit de care va avea parte, cu ajutorul lui Dumnezeu, Care ne iubește pe toți.

pr. Ciprian Staicu

Notă: să ne vedem cu bine la sinaxă, cu pacea în inimi și cu adevărul pe buze. „În cele ale credinței nu există iconomie sau compromis.” (Sfântul Marcu Eugenicul)

===========================================================================

Nebunia și demonizarea preotului Staicu atinge cote maxime în această perioadă, a devenit disperat pentru că pliroma ortodoxă nu îi mai acceptă ereziile, schisma, minciuna, sminteala și tulburarea pe care o face în Biserică.

Dovezile:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*