Spitalele Covid din Bucuresti sunt pe jumătate goale. Rata de vaccinare în Romania este de 1,9%. Cum se explică acest lucru?

Autoritățile prin reprezentanții lor, precum Beatrice Mahler ,managerul institutului Marius Nasta din București, spun că de la începutul anului 2021, spitalele COVID , adică cele care tratează oficial pacienții infectați cu SARS COV2 , sunt pe jumătate goale. În același timp , au fost vaccinați doar 1,9% din români. Atunci cum se explică faptul ca deși au fost vaccinați extrem de puțini oameni, spitalele se golesc?

Daca consultăm cifrele oficiale , în Romania , de la începutul așa zisei pandemii COVID, s-au îmbolnăvit 760.000 dintre care s-au vindecat 706.394 de pacienți. Tot conform datelor oficiale au decedat de COVID 19.325 . Adică o rată a mortalității de 2,5 %. Care este extrem de mică în comparație cu tot circul care se face în mass-media. Practic pentru un procent foarte mic , statul înfricoșază populația , cheluiește sume enorme pentru combaterea unei pandemii fictive . Doar pentru 2,5 % decese(oare câte autopsii s-au făcut ca să se stabilească că într-adevăr au decedat din cauza virusului SARS COv2?) , nu se justifică acest atac al instituțiilor statului asupra populației.

Totuși cum se explică faptul că acum spitalele sunt goale dacă vaccinarea progreseaza atât de încet?Nu se poate spune că vaccinul și-a făcut efectul și din acest motiv nu mai sunt bolnavi internați in spitelele Covid, deoarece doar 1,9 % dintre romani au fost vaccinați. Acesta este o dovadă că ceva nu se leagă în scenariile pe care ni le spun autoritățile prin intermediul mass-media. Timp de un an de zile , din 2020 , am fost înfricoșați că murim, că este pandemie, să stăm în casă și să nu ieșim din casă, fiindcă pe strada sau în pădure ne infectăm și murim. Unde a dispărut virusul? Probabil că virusul s-a săturat și el de minciunile autorităților și de fakenews-ul pe care tot autoritățile ni le picură în ureche de un an de zile, și a luat o pauză și nu mai are chef să infecteze pe nimeni. În fond are și virusul mîndria lui nu?

Cum mai poate cineva să creadă că este pandemie sau că vaccinurile opresc transmisia virusului, judecând după cifrele oficiale?

sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/spitalele-covid-pe-jumatate-goale-in-capitala-beatrice-mahler-este-cea-mai-buna-situatie-de-la-inceputul-verii-lui-2020-incoace-1450479

https://datelazi.ro/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*